Problem med dina fötter – få hjälp

Vi behöver våra fötter mer än vi kanske regelbundet tänker på. Det är lätt att ta fötterna för givet när de tar oss från plats till plats, dag ut och dag in. Är du dessutom aktiv inom ishockey är det extra viktigt att du ger dina fötter den behandling de behöver.

Skadade fötter

Har du smärta i fötterna, kanske på grund av en idrottsskada eller något annat, så finns det hjälp att få. Ju tidigare du får hjälp desto bättre. Om du går med en skada länge utan att behandla den kan det få andra negativa effekter på kroppen. Just fötterna är också en så oerhört viktig del för hela kroppens funktion.

Återställ fötternas funktion

Foten innehåller en mängd ben, leder, muskler och ligament sammansatta för att fungera som stötdämpare för hela kroppen. Ifall något har gått snett i dina fötter kan du behöva hjälp av någon som är kunnig inom området. På Muskelcentrum kan du få behandling och hjälp att återställa fötternas funktion eller bli av med smärta. Har du gått med smärta en tid kan det vara svårt att tro att något ska hjälpa. Låter du ändå en professionell hjälpa dig kanske du blir förvånad över hur bra du kan må, på isen och utanför.

Du gillar kanske också...