Rätt strumpor minskar risken för skavsår

Det är lätt att glömma bort strumpor. Med tanke på all annan utrustning som du behöver när du spelar ishockey. Om skridskorna inte sitter ordentligt ökar risken för skavsår och annan typ av smärta.

Sköt om dina fötter

Dina fötter är viktiga när du spelar ishockey det är därför viktigt att sköta om fötterna ordentlig och se till att de inte blir skadade under hockeysäsongen. För att undvika skoskav är det därför viktigt att välja strumpor som gör att skridskorna inte glider mot foten.

Därmed är det bra att ha ett stort utbud av strumpor att välja mellan. Det gör det lätt för dig att välja strumpor som du tycker om. Du får även bra hjälp med att hitta strumpor som passar dina behov. Beställ på nätet, då får du de också levererade direkt hem till brevlådan.

Stödstrumpor vid träning

Stödstrumpor påverkar blodflödet i benen. Kompressionen från stödstrumpan gör så att blodet lättare kan ta sig tillbaka till hjärtat. Därmed ökar blodcirkulationen. Ökad blodcirkulation gör så att syre lättare kan tas upp av kroppen. Det gör så att du blir mindre trött i benen. En annan fördel med stödstrumpor är att det hjälper musklerna att återhämta sig efter träning och minskar risken för blodproppar i benen.

Du gillar kanske också...